O nama

Više informacija o našem poduzeću, misiji i viziji, te načinu poslovanja

About

Obogatiti ponudu jadranskih plaža visokokvalitetnim proizvodima vrhunskog dizajna i inovacije bila je naša misao vodilja pri pokretanju Area Marisa. Od samog početka znamo da želimo nuditi samo one proizvode za čiju kvalitetu i sigurnost možemo bezuvjetno jamčiti. To je bio osnovni preduvjet pri odabiru naših partnera.

Naši partneri – svjetski priznate i provjerene kompanije Wibit i Martini - europski su proizvođači certificiranih proizvoda koji se pridržavaju visoko standardiziranih normi kada je u pitanju kvaliteta i sigurnost.

Više od 13 godina iskustva u radu s proizvodima iz svijeta zabave na vodi garantira Vam kvalitetu usluge nabave, montaže i sidrenja parkova, profesionalno savjetovanje, servisiranje i podršku pri pokretanju posla.

Pružajući Vam cjelovitu uslugu – od pomoći i savjetovanja pri odabiru odgovarajućeg proizvoda, preko dostave, montaže i sidrenja, pa do servisiranja po potrebi – možete biti opušteni jer u svakom trenutku uz sebe imate profesionalnu podršku. U istom danu kada završimo sa montažom, sidrenjem i sigurnosnom provjerom Vi možete krenuti s radom.

Novi sigurnosni propisi za proizvode na napuhavanje EN 15.649

Normizacija je do sada obuhvatila rizik kroz širok niz standarda s ciljem zaštite od utapanja i obuhvaća proizvode koji se koriste u slobodno vrijeme za aktivnosti na vodi (CE standard). Postoji jasan trend kako bi sve više i više igrališta preselilo sa kopna na vodu. Uz primjenu EN 15.649 jasne su definicije i metode ispitivanja koje su ovog trena propisane. Europska i nacionalna potrošačka organizacija provodi standardizirani propis proizvoda na napuhavanje za slobodno vrijeme. Svi proizvodi na napuhavanje veći od 120 cm moraju biti u skladu s EN 15649.

TÜV odobrenje - kako znati da su naši proizvodi sigurni?

Međunarodna tvrtka za pružanje usluga za sigurnost, TÜV (www.tuev.com) dokumentira sigurnost i kvalitetu novih i postojećih proizvoda, sustava i usluga. "GS znak" od TÜV-a je priznat u cijelom svijetu. Uključuje najstroži test za sigurnost proizvoda koji možete pronaći danas. Wibit proizvodi certificirani su od strane TÜV-a. Na svakom elementu vodenog parka postoje slikovita objašnjenja na koja prilikom uporabe treba obratiti pozornost.

Donosimo zabavu na vodu!

Kontaktirajte nas