Naši proizvodi

More, rijeka, jezero, bazen ili ocean - svejedno je! Dovodimo zabavu na svaku plažu!

Bilo da pokrećete novi posao ili nadograđujete već postojeći Area Maris nudi Vam sve što je potrebno za najbolju zabavu na vodi! Vjerujemo samo najboljima i stoga Vam predstavljamo certificirane proizvode renomiranih europskih proizvođača iz svijeta zabave na vodi.

Wibit

Atraktivni i zabavni proizvodi za zabavu na vodi

Svjetski lider u proizvodnji vodenih parkova na napuhavanje uveo je revoluciju u zabavu na vodi! Ovaj njemački proizvođač svake godine iznenađuje inovativnim i atraktivnim proizvodima što rezultira visokom razinom zadovoljstva kako naših veleprodajnih kupaca tako i krajnjih korisnika. Posljednjih 20 godina posvećeni su unaprjeđenju igara na vodi – njihov cilj je proizvesti ultimativno vodeno igralište uzimajući u obzir sigurnost prije svega!

Osim neupitne kvalitete proizvoda, kreativnog dizajna i provjerenih sigurnosnih vrijednosti kao prednost izdvajamo dostupnost ovih proizvoda – rok isporuke može biti unutar 15 dana!

Iz Wibita poručuju: „Udvostručite im zabavu i udvostručili ste svoju zaradu!“

Upoznajte superzabavne Wibitove proizvode, saznajte više o filozofiji proizvodnje iz prve ruke a za sve nejasnoće i dodatna pitanja tim Area Marisa Vam stoji na raspolaganju.

 • - Ručke su posebno dizajnirane kako bi izbjegli bilo kakve opasne povrede.
 • - Veoma izdržljiv PVC materijal extra debele stijenke( 1100 den ) bez rizika od infekcija i napravljen za komercijalnu upotrebu
 • - Slikovna upozorenja koje su u skladu s EN 15649-2
 • - Priručnici na 25 jezika, kao slike za lakše razumijevanje
 • - Jednostavno pumpanje i slikoviti vodič popravaka za svaki proizvod u priručniku.
 • - Poseban Wibit Sigurnosni Bungee na raspolaganju za sidrenje kako bi osigurali ispravnu sigurnosnu udaljenost
 • - TÜV certifikati
 • - Specijalni ventili koji ne mogu biti otvoreni tijekom upotrebe
 • - Nemogućnost ulaska između ili na elemente
 • - Nema oštrih dijelova koji mogu izazvati opasnost
 • - Veliki kompliment od EN 15.649

Martini

Visokokvalitetni proizvodi talijanskog proizvođača

Ovaj talijanski proizvođač može se pohvaliti najdužom tradicijom u proizvodnji pedalina na svijetu. Njihovi proizvodi morem plove od davne 1969. godine što je garancija znanja i iskustva ovog proizvođača.

Pedaline s bogatom dodatnom opremom, kajaci, kanui, čamci i ostali proizvodi za plažu predstavljaju široku paletu visokokvalitetnih proizvoda.

Kvaliteta i sigurnost čine okosnicu proizvodnje Martinijevih proizvoda i time ih svrstavaju u svjetski vrh plažnog programa.

BULDOCK

VISOKOKVALITETNI PLUTAJUĆI PONTONI

Buldock, dio brenda Deep Dive Systems-a, ističe se dizajnom visoko kvalitetnih plutajućih pontona proizvedenih u Italiji. Prednosti Buldock sistema su u tome što se korištenjem kvalitetnih materijala osigurava čvstoća i sigurnost, a jednostavan i brz način povezivanja modula čini ga vrlo praktičnim za korištenje.

Možemo ih koristiti u marinama kao pristaništa za manje i srednje brodice, kao suhi vez za jet ski i manje brodice, kao pontoni za sportove na vodi, u privatne svrhe ili kao plutajuće platforme u industrijske svrhe.

Jet Slider

Buldock-ov originalni sustav suhog doka. Njegov dizajn sprječava neproporcionalno opterećenje trupa iz razloga što se težina plovila ravnomjerno raspoređuje na Roller-e ugrađene u sam ponton.

Jet Slider se sklapa jednostavno kao i modularni pontoni i nema dijelova koji bi mogli oštetiti plovilo ili zahtjevati popravke.

Donosimo zabavu na vodu!

Kontaktirajte nas